Daan Westra wint prijs voor beste Internationale Paper

1 June 2016

Voor zijn artikel getiteld ‘Does Price Competition Drive Cooperation in Health Care? A Stochastic Actor Oriented Model Analysis’ heeft Daan Westra de award gewonnen van de Academy of Management (Health Care Management divisie) voor het beste internationale paper.

Vervolgens is Daan genomineerd voor een all-academy Carolyn Dexter award. Daan en zijn co-auteurs Federica Angeli, Martin Carree en Dirk Ruwaard ontvingen de award voor hun paper waarin ze de samenwerking tussen concurrerende ziekenhuizen in Nederland analyseren. Daan had onlangs ook al de Health Care Management Division Student Travel Scholarship gewonnen om de jaarlijkse bijeenkomst van de Academy of Management in Anaheim (VS) bij te wonen. Tijdens deze conferentie in augustus zal hij twee papers presenteren, waaronder het betreffende paper waarvoor hij de award heeft gewonnen. 

Beide artikelen zijn onderdeel van zijn promotietraject over concurrentie en samenwerking tussen de organisaties in de gezondheidszorg, één van de projecten gefinancierd door de Academische Werkplaats Duurzame Zorg. De beste internationale paper award van één van de meest prestigieuze wereldwijde management conferenties is een erkenning voor de kwaliteit en relevantie van het werk dat Daan en zijn team hebben verricht.