Nieuwsbrief 6 Academische Werkplaats Duurzame Zorg Limburg

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 6 Academische Werkplaats Duurzame Zorg Limburg

  
 
 
 

Daan Westra wint prijs voor beste Internationale Paper

Voor zijn artikel getiteld 'Does Price Competition Drive Cooperation in Health Care? A Stochastic Actor Oriented Model Analysis' heeft Daan Westra de award gewonnen van de Academy of Management (Health Care Management divisie) voor het beste internationale paper.

Lees meer

Academische Werkplaats Duurzame Zorg in de publiciteit: "Meer generalisten nodig in de zorg"

In het Dagblad De Limburger verscheen op 14 mei 2016 een interview met Dirk Ruwaard (programmaleider Academische Werkplaats Duurzame Zorg) en Erik van Rossum (lector ouderenzorg aan Zuyd Hogeschool). In het artikel wordt gepleit voor een herstructurering van de beroepenstructuur binnen de zorg in Nederland.

Lees meer

Workshop Primary Care Plus tijdens International Conference on Integrated Care

Onderzoekers van de Academische Werkplaats Duurzame Zorg hebben afgelopen mei tijdens de 16e editie van de 'International Conference on Integrated Care' in Barcelona een workshop georganiseerd rondom het thema Primary Care Plus. Doel van de sessie was om het thema Primary Care Plus vanuit verschillende perspectieven te belichten.

Lees meer

Academische Werkplaats Duurzame Zorg in de publiciteit: "Gezond bewegen bij Artrose"

Op 7 juni 2016 verscheen er een artikel over het zorgpad 'Gezond bewegen bij Artrose' in de Gezondheidsbijlage het Dagblad De Limburger. Het zorgpad is onderdeel van de proeftuin 'Anders Beter' in de Westelijke Mijnstreek. De Academische Werkplaats Duurzame Zorg evalueert gezamenlijk met de samenwerkende partners binnen 'Anders Beter' de aanpak van dit project. 

Lees meer

Maartje van der Aa en Daan Westra presenteren hun werk op EHMA congres

Onderzoekers Maartje van der Aa van het project Sociale Zekerheid en Zorg en Daan Westra van het project Marktwerking hebben afgelopen juni hun werk gepresenteerd op het jaarlijkse congres van de European Health Management Association (EHMA) in Porto.

Lees meer