Nieuwsbrief 15 Academische Werkplaats Duurzame Zorg Limburg

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 15 Academische Werkplaats Duurzame Zorg Limburg

  
 
 
 

Academische Werkplaats Duurzame Zorg aanwezig tijdens International Conference on Integrated Care in Utrecht

Op 23, 24 en 25 mei nam een groep onderzoekers van de Academische Werkplaats Duurzame Zorg deel aan de 18e editie van het jaarlijkse congres van de International Foundation for Integrated Care (IFIC). Het congres staat jaarlijks in het teken van geintegreerde zorg, een onderwerp dat goed aansluit bij de academische werkplaats.

Lees meer

Promotie Eveline van Velthuijsen

Eveline van Velthuijsen zal op 4 juli a.s. haar proefschrift 'Caring about confusion. On the daily practice of recognition and management of delirium in older hospitalised patients' verdedigen in het auditorium van de Universiteit Maastricht.

Lees meer

Nieuwe publicatie voor project Duurzame Inzetbaarheid

Onlangs is het artikel van Bram Fleuren en anderen, getiteld: 'Time takes us all? A two-wave observational study of age and time effects on sustainable employability' gepubliceerd in het vooraanstaande Scandinavian Journal of Work, Environment & Health. Het artikel gaat over het effect van tijd en leeftijd op de verschillende aspecten van Duurzame Inzetbaarheid. 

Lees meer

Daan Westra en Maike Tietschert winnen Outstanding Reviewer Award

Daan Westra en Maike Tietschert hebben beide de Outstanding Reviewer Award van de Health Care Management divisie van de Academy of Management divisie gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan deelnemers die de meest scherpe, constructieve, opbouwende en bruikbare reviews schrijven op het werk dat door wetenschappers van over de hele wereld bij het congres is ingediend.

Lees meer

Privacy wetgeving AVG

Zoals u weet is 25 mei jongstleden de AVG wet ingegaan. We houden het graag kort, maar krachtig. U heeft zich opgegeven voor onze nieuwsbrief door middel van het achterlaten van uw e-mailadres. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het ontvangen van de nieuwsbrief Academische Werkplaats Duurzame Zorg Zuid-Limburg. We streven ernaar om u elke 2 maanden te voorzien van interessante en leuke informatie. Mocht u niet meer op de hoogte willen blijven, dan heeft u onderaan bij elke nieuwsbrief de mogelijkheid zich uit schrijven middels 'unsubscribe'. Uw e-mailadres wordt dan uit ons systeem verwijderd. U kunt zich te allen tijde uit- en inschrijven voor de nieuwsbrief. Heeft u vragen? Neem dan contact op met duurzamezorg@maastrichtuniversity.nl